Greencups

SLUT MED ENGANGSPLAST KRUS

Den miljørigtige og genanvendelige løsning

Tænk på miljøet og skift engangskurs ud med Greencups

Med Greencups tænker du på miljøet, samtidig med at du sparer masser af penge.

Greencups med logoprint er den perfekte måde for dig som kunde at synliggøre dit brand mere.  

Din investering er hurtigt tilbagebetalt, dine Greencups kan bruges igen og igen, helt op til flere hundrede gange. Indfør pant koncept, så er du sikker på at dine krus enten bliver indsamlet eller at folk genbruger og du får gratis reklame af dit brand.

Greencups vil gerne gå forrest i kampen mod engangsplastik. Vær med til at beskytte vores miljø og skift allerede nu fra engangsplast krus til de klimavenlige Greencups.

Det optimale krus tilfFestival, have fester, events og andre små og store arrangementer hvor man tidligere brugte engangsplastik krus.

Dit design kan variere lige fra blot et logo på kruset til en full sleeve, fra top til bund med billeder, tegninger, tekster, logo mv. Med et flot design er der god mulighed for at markedføre dit brand og få masser af opmærksomhed på en anderledes og billig måde, samtidig med at det er den miljørigtige løsning.

Nedenfor ses en kort demonstration på hvordan processen med logoprint på dine Greencups forgår. Greencups bestræber sig på at have Danmarks bedste og absolut hurtigste levering. Greencups bliver produceret og logotrykt i EU.