Historien

- og personerne bag

Rådgivning, overblik, trykhed

One stop marketing solutions

Da Mikael Arno og Stig Hejn tilfældigt mødtes i 2017, indså de, at de hver især havde gået med samme idé, om at skabe en virksomhed, der er i stand til at tilføje ekstra ressourcer til marketingafdelinger. En idé om at give virksomheder muligheden for at købe alle deres marketingmaterialer ét sted. Resultatet er blevet Brandpit, der er markedets måske første dedikerede leverandør af alt det en marketingafdeling efterspørger - altid omfavnet af rådgivning. ”One stop marketing solutions”, kalder vi det.

Stifterne Mikael Arno og Stig Hejn er to iværksættere med baggrund indenfor hhv. den grafiske branche og forretningsudvikling.

”Det gik hurtigt op for os, at vi havde nogle af de samme idéer om at skabe en virksomhed, der både skulle rådgive og organisere indkøb af marketingmaterialer for danske virksomheder”, siger Stig Hejn.

Mikael Arno supplerer: ”Vi kunne begge se, at ved at hjælpe virksomheder med at få et samlet overblik over udgifterne og samtidig få strømlinet leverandørkæderne, kunne vi bidrage til at give overskud til både bundlinjen, men ikke mindst medarbejderne”.

Vi glæder os til at hjælpe med jeres udfordringer

Vores netværk holder priserne skarpe

Igennem vores netværk af samarbejds- partnere, har vi ubegrænset adgang til produktionsfaciliteter, og takket være vores pristjek, kan vi sikre vores kunder nogle af markedets bedste priser på en bred vifte af de produkter jeres marketingafdeling efterspørger.

Go green

Vi kan hjælpe jer med at gennemføre en grøn omstilling af jeres marketingmaterialer, så det matcher virksomhedens profil, understøtter jeres kerneforretning, CSR profil og imødekommer omverdenens øgede fokus på bæredygtighed.

Det skal være nemt

Når I vælger os til, har I en ting mindre at tænke over. Lad Brandpit være jeres one stop marketing solution på alle de materialer, der er vinduet til jeres forretning.