Miljø- og klimapolitik

Miljø- og klimapolitik, ligger højere og højere i forbrugernes og virksomhedernes bevidsthed. Derfor er en øget efterspørgsel på miljømærkninger, den naturlige konsekvens. Virksomhederne ønsker at sende et signal om klimaansvarlighed, og forbrugeren føler sig tryg når det valgte produkt er miljømærket.

Men der findes jo så mange miljømærker, at det næsten er lettere at blive vildledt end vejledt, så hvilke miljømærker stiller de skrappeste krav til miljø og klima? Og hvilke er relevante i forhold til det pågældende produkt.

Vi tager ansvaret!

Helt generelt ligger danske producenter af grafiske løsninger, meget højt i forhold til resten af verden. Vi har i Danmark en høj viden om, hvad der faktisk er den bedste løsning, når vi fx taler om et produkts livscyklus.

Som salgsvirksomhed af grafiske produkter i ind- og udland, har vi ansvaret for at miljø- og CSR krav overholdes, og samarbejder derfor udelukkende med trykkerier og samarbejdspartnere, der har en miljø-, klima- og CSR politik.

De fleste samarbejdspartnere er derfor både Svanemærket, Blomsten, FSC (eller PEFC) og flere er CO2-neutral certificerede.
Svanemærke-certificering fx, forudsætter en produktion med et minimalt energiforbrug, herunder fra alternative energikilder.

Herudover skal alle kemikalier i produktionen være godkendt til Svanemærket, og papiret skal være fremstillet så miljøvenligt som muligt.

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret