TRYKSAGER

Print og tryk på alle medier

Brandpit leverer alle former for tryksager, f.eks. visitkort, kuverter, klistermærker, klæb, løsblade, brochurer, magasiner og bøger, samt alt andet du kan komme i tanke om.

Hos Brandpit hjælper vi gerne jeres virksomhed med design af samt levering af alle former for tryksager til markedsføring – det indbefatter f.eks. visitkort, kuverter, klistermærker, klæb, løsblade, brochurer, magasiner og bøger. Faktisk kan vi levere alt tryk-materiale, som I kan komme i tanke om.

Har I brug for professionel hjælp til at finde den helt rette løsning for fysisk markedsføring af netop jeres virksomhed, tilbyder vi naturligvis gerne at stille vores ekspertise til rådighed – vi tager altid udgangspunkt i jeres brand og produkter.

Vi finder den optimale trykmetode og maskine i vores netværk, så både små og store oplag i alverdens formater og papirkvaliteter løses optimalt – inkl. forædling, som f.eks. lak, præg og øvrige kreative efterbehandlinger, hvis dette efterspørges. 

TRYKSAGER DER OPFYLDER JERES BEHOV

Modtag et uforpligtende og målrettet løsningsforslag

Vi tager altid afsæt i jeres behov, og det kan vi kun fordi vi er uvildige i vores rådgivning og sparring inden for tryksager. Vi har ingen faste aftaler med leverandører, og I betaler derfor heller ikke for en dyrt finansieret maskinpark, som egner sig bedst til visse produkter og formater. Gevinsten er samtidig at I får adgang til de nyeste trykmetoder og materialer, som reducerer kostprisen, uden at kvaliteten forringes.

Det er slut med at bruge tid og penge på at finde den bedste pris på tryksager i topkvalitet til markedsføring – den kan I få hos Brandpit. Vi tilbyder altid at give et målrettet løsningsforslag samt et uforpligtende tilbud. Det kalder vi quickpris, og det sikrer, at I har et tilbud indenfor 24 timer.

Hos os er jeres pris altid pristjekket, så I er sikre på at jeres pris er den bedst opnåelige. Vores processer gør endvidere, at vores grafikere får frigivet tid til at være kreative og fokusere på grafiske opgaver fremfor at indhente priser og undersøge produkter.

I opnår kort- og langsigtede besparelser, og I får en højkvalitets-løsning foruden den rigtige pris.