Logoslik & firmaslik

Hvorfor skal i vælge at benytte logoslik som en del af jeres markedsføring?

Det skal i fordi, at disse markedsføringsmaterialer er særlig relevante for virksomheder, som skal profilere sig på messer, seminarer, hvor gæsterne har mulighed for at få noget med hjem med jeres logo på.

Derudover er det velegnet at have i virksomhedens reception eller i mødelokaler – til glæde for kunder såvel som medarbejdere. I forbindelse med messer tilbyder vi endvidere alt inden for messeudstyr.

Uanset om I ønsker at byde jeres kunder på slik med logo som bolcher med logo – eller noget helt tredje – stiller vi gerne vores lange erfaring til rådighed for jer. Vi sikrer, at I ender med produkter, der komplementerer jeres brand og skaber øget positiv awareness.

ØKOLOGISK SLIK MED LOGO

Fokus på bæredygtighed og miljøet er begyndt at blive en vigtig prioritering for virksomhederne i Danmark. Vi står derfor klar til at hjælpe jer med at udvælge den bedste og mest matchede slik i forhold til jeres csr profil.

Mange typer af slik med logo

Der findes rigtig mange former for logo- og firmaslik. Den typiske løsning som de fleste firmaer vælger, er enten bolcher eller chokolade med logo. Alt efter, hvilken form for slik som I vælger, er der også forskellige måder, hvorpå ens firmalogo eller firmanavn fremkommer af produktet. Enten på emballagen eller på selve slikken.

Bolcher med logo

Hvis I vælger bolcher med logo, så skal du tage stilling til række ting som smag, form, farve og ikke mindst om det skal være bolcher med logo eller bolcher med firmanavn.

I får jeres logo/firmanavn på emballagen og fordelen ved bolcher er også den, at i har mulighed for, at få det på selve produktet. Dette sker typisk i forbindelse med bolche produktion.  

Chokolade med logo

Små chokolader til kaffen eller til bowlen i receptionen. Det er en helt klassisk måde at få leveret sit budskab ud til kunderne. Chokolade har den store fordel, at mange forbinder chokolade med eksklusivitet.

Derfor egner chokolade sig i høj grad også til firmaer, der sælger produkter af høj kvalitet. Chokolade med logo bliver som regel trykt på emballagen, men kan faktisk også støbes så det er selve logoet der fremstår i chokolade.

Specielle ønsker til jeres kommende logoslik?

Overstående løsninger har mange firmaer benyttet sig af, og gør det forsat. Derfor kan det være en fordel for jer, at finde en løsning, som er unik og passer ind i jeres csr-profil, det kunne f.eks. være nødder, vand eller kaffe. Vi står derfor klar til rådgivning og sparring.

 

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret