Profiltøj udtrykker professionalisme

Det er almindeligt kendt, at førstehåndsindtryk er vigtigt – også i forretning. Men uanset hvilke signaler I ønsker at sende til omverdenen, bør profilbeklædning være en del af kommunikationsstrategien.

Hos Brandpit har I mange muligheder for at tilpasse jeres profiltøj til de gældende praktiske behov samt jeres visuelle identitet.

Når jeres virksomhed møder nuværende eller potentielle kunder – f.eks. på messer, til DHL-stafet, i den daglige drift eller i andre sammenhænge – er jeres branding afgørende for helhedsindtrykket.

Det kan lige nøjagtigt være den professionelle udstråling (eller mangel på samme), der afgør, om jeres kunder og forretningsforbindelser finder jeres virksomhed tillidsvækkende. Ens og æstetisk professionelt arbejdstøj eller profiltøj er en vigtig del af denne kommunikation.

Personlig firmatøj med tryk

Hos Brandpit får I en kompetent samarbejdspartner, der tilgodeser netop jeres krav til såvel budget som kvalitet. Vores sortiment inden for arbejdstøj er særlig bredt, og vi kan uden tvivl imødekomme særlige behov hos jer.

Ønsker I eksempelvis en kraftigere kvalitet eller ændret ærmelængde, kan vi med al sandsynlighed levere en målrettet løsning. Vi kan tilmed tilbyde brodering på profil samt arbejdstøj med tryk.

Ønsker I at modtage et komplet uforpligtende tilbud på arbejdsbeklædning, er I velkomne til at kontakte os. Vi vender altid hurtigt tilbage med et svar omkring jeres muligheder, og vi har tidligere hjulpet kunder fra hele Danmark – København, Odense, Aarhus og mange andre byer.

Tre gode tips til indkøb af profiltøj til virksomheden

Her viser vi nogle certifikater, vi bl.a. arbejder med:

Her har vi samlet nogle af de forskellige certifikater inden for bæredygtig produktion af tekstiler. Vi leverer produkter der ofte har Oeko-tex Standard 100 som certificering, men spørg gerne så vi sikrer at jeres virksomhed får det I ønsker.

OEKO-TEX er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX mærket er underlagt krav om pH-værdi og om indhold af eksempel pesticider og tungmetaller. BRANDPIT tilbyder et stort udvalg af produkter, der er OEKO-TEX certificeret.

EU-BLOMSTEN er EU’s officielle miljømærke. Miljømærket er din garanti for, at tøj mærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt. EU-Blomsten sikrer,at tøjet ikke indeholder rester af pesticider og andre miljøskadelige kemikalier, at der er brugt miljøvenlige farvestoffer og at spildevand er håndteret forsvarligt.

BSCI (Business Social Compliance Initiative) er en sammenslutning af 750 europæiske virksomheder, der har formuleret et sæt af fælles etiske spilleregler for indkøb og produktion i lande uden for EU. Det vil sige produktion, hvor der ikke foregår børnearbejde, tvangsarbejde eller nogen for diskrimination. Garanti for at de ansattes arbejdsmiljø er sikkert samt rimelige løn-og arbejdstidsvilkår. Reglerne tager også omfattende hensyn til miljøet.

Mærket giver dine produkter en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.

​GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre.Den er kendt og anerkendt i hele verden.

Med FAIRTRADE certificering er det din sikkerhed for at at den bomuld som er brugt i vores produkter er blevet certificeret efter regler i international Fairtrade Standards.

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret