Point of Sale materialer til jeres virksomhed

Hos Brandpit er vores mission at hjælpe jer med at forbedre markedsføringen af jeres virksomhed. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde jer et bredt udvalg af POS materialer. POS materiale står for Point of Sale materialer, og indebærer alle former for materialer og merchandise, der understøtter et salg, både under bredere kampagner eller i forbindelse med et specifikt produkt. Det er altså de materialer, der skal gøre salget til en særligt god oplevelse for kunden. 

Hermed får I mulighed for at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed eller jeres produkt, når de står over for den endelige købsbeslutning. Vi hjælper jer med at finde den rette løsning blandt vores POS materialer.

Øg chancen for mersalg

Lad os finde den bedste løsning til dig

Effekten af POS materialer er ikke til at tage fejl af. Selvom digitaliseringen og online løsninger i den grad har taget fart, spiller den fysiske markedsføring fortsat en stor rolle, når I skal positionere jeres virksomhed. Vores POS materialer bidrager derfor til at understrege den visuelle identitet, som I ønsker at præsentere jeres kunder for. Samtidig kan de hjælpe jer med at skabe sammenhæng mellem jeres digitale og jeres fysiske markedsføring, så jeres virksomhed fremstår entydig og unik. Dette kombineret med fastholdelsen af jeres kunders interesse gør, at POS materialer øger chancerne for mersalg af jeres produkter.

POS materialer kommer i mange forskellige afskygninger alt efter, hvad I har brug for til jeres type virksomhed. Hos Brandpit sørger vi for at tilbyde alle former for POS materialer, så I er sikre på at få en løsning, der matcher jeres behov og forespørgsler. Gennem os kan I få alt fra flyers og takkekort til poser, banner reklamer, roll ups og meget mere. Er I i tvivl om, hvad der vil skabe mersalg hos jer, kan I altid kontakte os på telefon 39 31 11 13 eller på mail info@brandpit.dk. Vi står klar til at vejlede jer, så I får den helt rette hjælp til jeres fysiske markedsføring. 

Gå til kataloger

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret