Find Inspiration i vores katalog

Merchandise med eget logo

Bliv ’top of mind’ hos jeres kunder

Når det kommer til at skabe loyalitet hos kunderne, er eksponering for jeres logo og brand afgørende. Hos Brandpit tilbyder vi at printe logoer, budskaber og meget andet på alverdens merchandise-produkter.

Vi har erfaring med at trykke logoer på alt fra kuglepenne og brilleklude til USB-stik og mobilopladere. Dagens printteknologi tillader os at trykke på alle genstande med en tilstrækkelig overflade, hvorfor kun fantasien sætter grænser for det merchandise-produkt, I kan få lavet hos os.  

Firma-merchandise bruges effektivt som reklameartikler, men flere virksomheder bruger endvidere produkterne til intern brug.

Kuglepenne, notesblokke, kaffekopper, termokander og lignende med virksomhedens logo skaber samhørighed og giver et yderst professionelt indtryk.

Firma merchandise som markedsføring

Sådan markedsføres der effektivt med merchandise

”Gemmeværdi” er et afgørende begreb, når det kommer til at få mest muligt ud af merchandise-budgettet. Produkter, som skaber værdi for modtageren, er klart at foretrække, da eksponeringen således også bliver markant større. I bør derfor vælge at prioritere merchandise-produkter, som kan bruges ofte af netop jeres målgruppe.

Derfor anbefaler vi også, at I tager stilling til modtagerne af merchandise-produkterne. Hvis de skal uddeles på en messe, bør I spørge jer selv – ”hvem gæster messen, og hvilken genstand skaber bedst opmærksomhed?

Ønsker I at modtage professionel rådgivning i forbindelse med valg af det optimale merchandise-produkt, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed allerede i designfasen.

Vi hjælper med at finde det helt rette produkt, der skaber ”gemmeværdi” for netop jeres målgruppe, og vi sikrer endvidere, at jeres logo altid præsenteres flot og synligt.

Ønsker I en helstøbt løsning inden for messeudstyr, tilbyder vi altid en målrettet løsning

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret