Fødevareemballage

Med tanke på produktet, forbrugeren og miljøet

Hos Brandpit udvikler og designer vi produkter inden for fødevareemballage, som tilpasses til netop jeres produkter og jeres brand. Materialer og design er særligt vigtige i forbindelse med emballage til fødevarer, da brugeroplevelsen afhænger heraf i betydende grad.

Vi sørger for hele processen inkl. kreativ udvikling af den emballage der passer til jeres produkter. Når I vælger at få produceret fødevareemballage hos os, sørger vi naturligvis også for, at fødevarekontaktmaterialer bliver dokumenterede og godkendte. Vi kan derfor sagtens hjælpe jer med eksempelvis plastemballage til fødevarer.

Erfaring og innovation
til jeres rådighed

Flere fødevareprodukter kræver endvidere en tilpasset emballageløsning, hvis produktet skal spises direkte herfra – det gælder eksempelvis måltidssalater, chips eller drikkeyoghurt. Vi stiller gerne vores lange erfaring på området til rådighed for jer allerede i designfasen. Således kan vi sammen finde en emballageløsning til netop jeres fødevareprodukt, som tager højde for forbrugerens oplevelse.

Ønsker I at vide mere om vores tilbud inden for miljøvenlige materialer til emballage samt vores andre produkter, har I mulighed for at læse her. Vi hjælper gerne virksomheder i København, Aarhus, Odense og resten af Danmark med at skabe gennemtænkte og sammenhængende madoplevelser for deres kunder.

Miljøvenlig emballage til fødevarer

Forbrugerne får større og større indflydelse på, at virksomheder tager ansvar og i videst mulige omfang, indregner en bæredygtig løsning. Derfor er kundens oplevelse af at mærke og se fødevareproduktets emballage en naturlig og afgørende del af kundeoplevelsen.

Det er med fødevareemballage vigtigere end noget andet – eller mindst lige så vigtigt som med anden emballage – at tænke miljøvenlighed og bæredygtighed ind i konceptet. Det gælder særligt, hvis I tilbyder et produkt, hvor anvendelsen er kort, og det vil ende som affald.

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret