Emballage

Alle typer, i alle slags materialer

Brandpit udvikler flotte og innovative designs på mange typer emballager. Vi har lang erfaring med at levere emballage i forbindelse med gaver, produkter samt særlige løsninger til fødevarevirksomheder – alle opgaver tilpasses naturligvis netop jeres produkter og jeres brand. Gennem hele processen stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed for jer, så I altid har mulighed for professionel sparring, der sikrer det bedste resultat. I får i denne forbindelse mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige materialer.

Emballagen er uden tvivl et afgørende punkt for kundeoplevelsen af jeres produkt – det handler om at skabe sammenhæng. Det gælder uanset, om I sælger f.eks. fødevarer eller tekstilprodukter. I emballage-sortimentet findes endvidere poser, som er velegnede til produkter af flere slags.

Eksperter i miljøvenlig emballage

- og fødevarekontaktmaterialer

Vi sørger for hele processen – inkl. kreativ udvikling – af den emballage, som passer til jeres produkter. Alle fødevarekontaktmaterialer er naturligvis dokumenterede og godkendte. Omtanke og miljøvenlighed er af stigende betydning, da forbrugerne får større indflydelse på, at virksomheder tager ansvar og i videst mulige omfang, indregner en bæredygtig løsning – vi hjælper jer med at imødekomme kundernes stigende krav til miljøvenlig emballage.

Med fødevareemballage er det vigtigere end noget andet – eller mindst lige så vigtigt som med anden emballage – at tænke miljøvenlighed og bæredygtighed ind i konceptet. Vi tilbyder miljøvenlige og bæredygtige emballager, som er særligt vigtige i de tilfælde, hvor anvendelsen er kortvarig og ender som affald. Kontakt os gerne, hvis I ønsker at høre mere om jeres muligheder for at få designet og produceret miljøvenlig emballage med henblik på at skabe en mere sammenhængende kundeoplevelse. Vi leverer gerne til virksomheder over hele Danmark – fra København til Holstebro.

Forskellige typer af emballager

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret