Emballage

Få lavet emballage med reklame på. Det kan være æsker med logo eller budskab. Hvad end du har af ønsker til reklame på emballageprodukter. I Brandpit har vi en række dygtige leverandører indenfor emballage, der kan skabe helt unikke reklameartikler til jeres kampagne. Så hvad end du søger emballage til en enkelt kampagne eller til fast brug i din forretning, så kan Brandpit hjælpe dig med at skræddersy den perfekte løsning.

Hos Brandpit forstår vi vigtigheden af at skabe en markant og mindeværdig tilstedeværelse for din virksomhed. Vores emballageløsninger med reklame giver dig mulighed for at bringe dit brand til live på en unik og effektiv måde. 

 

Tasty

Den spiselige reklameartikel. Vi tilbyder reklame på indpakningen af forskellige slik og snacks produkter. Herunder er også logovand og andre drikke med reklame. Skal jeres næste reklameartikler være spiselige eller drikkelige, så hjælper vi jer fra produktion til levering. 

Vores løsning giver dig mulighed for at forvandle reklame til en spiselig eller drikkelig oplevelse. Med vores reklame på indpakningen af forskellige slik- og snackprodukter kan du opnå en unik og smagfuld præsentation af dit brand. Vi tilbyder også muligheden for at placere dit logo på logovand og andre drikkevarer, så du kan nå ud til dine kunder på en forfriskende måde. Uanset om du ønsker at gøre dine reklameartikler spiselige eller drikkelige, er vi her for at hjælpe dig med hele processen.

Skiltning

Reklameartikler indenfor skiltning kan opdeles i 2 kategorier, udendørs og indendørs skiltning. Begge former for skiltning er ideel til jeres reklamekampagne og faste markedsføring af virksomheden. En reklameartikel, der især spiller stor rolle ved store facadebannere, foamboards, alusandwich skilte og flag.

Tryksager er stort set alt indenfor reklameartikler, der findes sjældent reklameartikler uden tryk.

 

Merchandise 

Merchandise - reklameartiklernes verden. Merchandise betyder reklameartikler. Det er produkter der reklamerer for jeres virksomhed. Produkter med logo eller budskab. Ofte er det produkter der i forvejen findes, der så bliver lavet med den ønskede reklame på.

Merchandise er en kraftfuld måde at sprede dit brand og skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Vores omfattende udvalg af reklameartikler giver dig mulighed for at tilpasse produkter med dit logo eller budskab, hvilket skaber en stærkere forbindelse mellem din virksomhed og dine kunder. Uanset om det er praktiske genstande til daglig brug, trendy fashion-items eller unikke specialprodukter, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte merchandise, der bedst repræsenterer din virksomheds identitet og værdier. Lad os være din partner i reklameartiklernes verden og skaffe produkter, der gør indtryk og forstærker dit brand på en mindeværdig måde.

Messeudstyr

Reklameartikler og messeudstyr går hånd i hånd. Ved en messe er det mest oplagte sted til at dele reklameprodukter ud. Om det er roll-up, messestande, muleposer med reklame, chips med logo, logovand eller noget helt andet, så er reklameartikler et vigtigt element til jeres messe.

Ved at tilføje de rette reklameartikler og messeudstyr til jeres messestand kan I skabe en imponerende og mindeværdig oplevelse for jeres potentielle kunder. Et stilfuldt og professionelt designet roll-up banner kan fange opmærksomheden og tydeligt kommunikere jeres budskab. En veludstyret messestand giver jer mulighed for at præsentere jeres produkter og services på en indbydende måde, og muleposer med reklame kan fungere som både praktiske og reklamebærende giveaways. Uanset hvilke reklameartikler I vælger, vil de bidrage til at styrke jeres synlighed, skabe interesse og efterlade et varigt indtryk hos besøgende på messen.

Profiltøj: Jeres omvandrende reklameskilt. Profiltøj er ikke kun praktisk og rart for medarbejderne, det er også det der skaber genkendelighed. Der findes promotion profiltøj, som er skabt til at være som en del af en reklamekampagne og så findes der profiltøj, der er god reklame for virksomheden.

Mange vælger promo varer til deres reklamekampagner og mere kvalitet til deres hverdags arbejdstøj.

Ring mig op

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret