100% Genbrugsplast på alt logovand

Vi klar med flasker i 100% genbrugsplast.

Vi er oprigtigt stolte og glade over, at fortælle vores kunder, at fra den 1. juli 2020 skifter vi alle vores flasker til 100% genbrugsplast. Det er nu en realitet, at vi fra 1. juli 2020 produceres alle vores flasker i 100% genbrugsplast (rPET). Indtil da kan du stadig bestille flaskerne med 50% genbrugsplast og stadig 100% genanvendelig. Husk at pante flaskerne efter brug, så intet går til forbrænding.

Alle flasker, er som altid, tappet og produceret i Danmark. Fabrikken kører på miljøvenlig el (Energi Danmark), hvilket vil sige, at alt strøm kommer fra vindmølleenergi. Dette er to rigtig store og miljø rigtige beslutninger der giver dig den bedste samvittighed, når du skal i marken for at sælge logovand.

Korte facts:

  • 100% Genbrugsplast
  • 100% Genanvendelig
  • Tappet i Danmark
  • Produceret på dansk fabrik med 100% Vindmølle Energi

Vandflasker med firmalogo

- øg jeres brandkendskab

Hos Brandpit tilbyder vi logovand med henblik på at udbrede netop jeres virksomheds logo og brand. På messer, seminarer samt jeres øvrige møder med jeres kunder har I mulighed for at byde på en vand med logo, hvilket har vist sig at være et yderst effektivt og prisvenligt markedsføringstiltag.

Den gentagende eksponering af jeres logo, som kunderne udsættes for, når de modtager jeres logovand, er nemlig effektivt til at skabe øget awareness og loyalitet omkring netop jeres brand.

Også blandt jeres medarbejdere vil vandflaskerne med logo bidrage til øget eksponering – særligt, hvis de tages med, udenfor virksomheden. At have vandflasker tilgængelige er også med til at øge sundheden blandt medarbejderne – simpelthen fordi, at der drikkes mere vand.

Miljøvenlige vandflasker

- matcher jeres csr profil

Hos Brandpit ønsker vi at hjælpe jeres virksomhed med at videreformidle jeres profil effektivt til jeres kunder. Derfor tilbyder vi også vandflasker af flere slags, så I har mulighed for at give et produkt, der supplerer jeres profil.

I Danmark har vi et yderst godt retursystem, og miljøbelastningen (hvis flaskerne afskaffes korrekt) er således ganske lav selv ved brug af plastikflasker. Ønsker I kartonflasker med logo kan vi også levere det.

Står I over for en messe eller en anden vigtig begivenhed i jeres virksomhed?

Vi tilbyder ikke blot vand eller kildevand med logo, men vi leverer alle tænkelige produkter med jeres logo printet på – det indbefatter f.eks. nødder, bolcher og slik med logo, ligesom vi tilbyder det komplette markedsføringsmateriale til selve messestanden.

Vi ser frem til at hjælpe jeres virksomhed – i København, Aarhus, Odense eller resten af Danmark – med effektiv brandeksponering til lave priser.

Bæredygtighed "GO GREEN"

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret