Nødder, bolsjer, vand, slik, chokolade og kaffe – alt med logo.

Hos Brandpit ønsker vi at hjælpe jeres virksomhed med at udbrede kendskab og nå jeres kunder gennem effektive fysiske markedsføringsløsninger i alle brancher.

Derfor kan I hos os få printet logoer, budskab eller lignende på slik, bolcher, chokolade, nødder, kaffe og meget andet. Vi tilbyder endvidere at trykke jeres logo på vandflasker

Gentagende eksponering af et logo er yderst effektiv til at skabe tilhørsforhold og loyalitet hos forbrugeren. Produkterne i denne kategori er en omkostningslav måde at opnå netop dette.

Disse markedsføringsmaterialer er således særlig relevante for virksomheder, som skal profilere sig på messer eller på seminarer, hvor gæsterne har mulighed for at få noget med hjem med jeres logo på.

Derudover er det velegnet at have i virksomhedens reception eller i mødelokaler – til glæde for kunder såvel som medarbejdere. I forbindelse med messer tilbyder vi endvidere alt inden for messeudstyr.

Skab sammenhæng med firmaslik

Uanset om I ønsker at byde jeres kunder på slik med logo eller bolcher med logo – eller noget helt tredje – stiller vi gerne vores lange erfaring til rådighed for jer. Vi sikrer, at I ender med produkter, der komplementerer jeres brand og skaber øget positiv awareness.

Med vores produkter i ”tasty”-kategorien kan I give noget mere med hjem til jeres kunder – det er de små ting, der skiller jeres virksomhed fra konkurrenterne. Kun fantasien sætter grænser for jeres muligheder for logotryk på slik eller andre varer, som er velegnede til at dele ud til kunder og medarbejdere.

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret