Skal jeres firma i den gule førertrøje?

Hvis I vil være med, til at gøre Touren i Danmark til en festlig begivenhed, i jeres firma, så overvej at giv jeres personale en cykeltrøje el. løbetrøje med jeres helt eget firmalogo.

Tour de France kommer til:

København  -  Roskilde  -   Nyborg  -    Vejle   -     Sønderborg

Men kører igennem mange andre byer på deres vej – så vær med til at gøre denne begivenhed til jeres egen. Det er en mulighed der ikke kommer igen, de næste mange år!

De 3 særlige trøjer; Den grønne pointtrøje, den prikkede bjergtrøje samt den GULE førertrøje, fås alle enten, som de er skabt – cykeltrøjer eller hvis man er interesseret i begivenheden, men er mere til løb – som løbetrøje.

Customized team wear fra Vangárd

Brandpit samarbejder med Vangárd - cykeltøj i særklasse, udviklet i samarbejde med professionelle cykelryttere i Danmark.

Ønsker I langtidholdbart kvalitets cykeltøj til jeres kollegaer på cyklerne, så er Vangárd det rette valg. I samarbejde med Vangárd tilbyder vi customized team wear i top kvalitet eller et express print, hvor layoutet er forarbejdet og varerne på lager, så derfor er leveringstiden kun 14 dage.

Vangárd har også kategorierne running og Corporate ID - alle deres kollektioner er fremstillet i inteligente tekstiler, der sikre at kroppen holdes tør, kold eller varm - så DU får den bedste oplevelse med DIT sportstøj.

Intelligente tekstiler er fremstillet, så det opfylder kroppens behov. Kvalitet og stikkemåden er afgørende for om tøjet er åndbart eller holder på varmen. 
Tekstiler, som er fremstillet til, at holde vand ude og stadig kan ånde og fibre som er fremstillet med 100 % recycled materials indgår også i Vangárds sortiment.

Ved print på Vangárd sportstøj benyttes sublimation print metoden, det gør, at printet trækker ned i fibrene i stoffet, i stedet for at ligge sig ovenpå stoffet, derved får I det mest holdbare print på jeres sportstøj, samtidig med at trykket er åndbart.

One stop marketing solutions

Du får rådgivning så vi finder den rigtige løsning samt én fast kontaktperson.
Derudover pristjekker vi selvfølgelig din opgave og leverer altid til tiden.

Bliv inspireret